OVER ONS


ProPyro - Bliksem Gaas verpakt vuurwerk     ProPyro - Bliksem Meer dan 150 artikelen      ProPyro - Bliksem Vuurwerk voor Duitse prijzen      ProPyro - Bliksem Het beste van: Funke, Argento, Evolution, WECO, Wolff, Magnum en Vulcan


Vuurwerk in Nijmegen met ProPyro

Vuurwerk in Nijmegen kopen of, technisch gezien, eigenlijk enkele meters over de Duits grens in Kranenburg. Ook wel bekend als dé vuurwerkhoofdstad van Duitsland. Waarom daar? We vertellen je graag meer over hoe wij ooit zijn begonnen. ProPyro is ontstaan vanuit voornamelijk passie en een stukje frustratie. Voordat wij voor onszelf begonnen gingen wij, net als velen andere Nederlanders, vroeg de auto in om heel Duitsland door te crossen op zoek naar het beste vuurwerk voor de scherpste prijs. Dit was altijd een geweldige dag bij onze oosterburen maar liet tegelijkertijd soms wel wat te wensen over.

Op de eerste dag van de vuurwerkverkoop reden we dan in alle vroegte naar Duitsland. We hadden ons voorgenomen om er een hele gezellige dag vol met kruitsnuiven van te maken. Hordes met Nederlanders stonden, met ons, te wachten voor de Lidl en de Aldi. Als de deuren dan opengingen stormde iedereen de winkel in a la Black Friday. Dit zorgde er vaak voor dat we nooit alles konden inslaan waar we het op gemunt hadden. Dit waren destijds voornamelijk artikelen van de Weco, Nico en Comet. Het was op dat moment dat we ons bedachten ‘dit kan ook anders’.

Tijd voor verandering

Na weer zo’n avontuur in 2016 zaten we voor de Lidl een ‘Bratwurst’ te eten en wat te filosoferen over vuurwerkverkoop. Plots was daar het idee om voor onszelf te beginnen. Zou dit mogelijk zijn? Het beste vuurwerk in Nijmegen of zelfs in Duitsland verkopen? Waarbij de aankoopbeleving centraal staat, dat je ondanks de drukte toch de rust voelt om rustig uit te zoeken, waarmee jij jouw jaarwisseling compleet maakt. Na wat heen en weer gebel bleek dat dit best mogelijk was. In 2017 reden we stad en (buur)land af op zoek naar een geschikte locatie voor onze plannen. Nadat we alle administratieve rompslomp in Duitsland hadden gehad werd het pas echt leuk! Meteen legden we ook contact met importeurs uit Nederland, Duitsland, België en Polen. We vroegen of we eens langs mochten komen om te kijken wat we eventueel voor elkaar zouden kunnen betekenen. Dat was geen enkel probleem!

Onze uitgebreide collectie populair in binnen- en buitenland

Dankzij een uitgebreide collectie zijn we populair door heel Nederland en Duitsland. Mensen die vuurwerk in Nijmegen kopen die gaan regelmatig even de grens over en komen bij ons op bezoek. Sterker nog, tegenwoordig komen ze ook vaak eerst bij ons langs en kijken daarna of ze ook nog even voor vuurwerk in Nijmegen gaan kijken. Waarom? Omdat wij nog die echte passie hebben voor vuurwerk en mensen, ongeacht hun budget, altijd kunnen voorzien van geweldige producten.

Ben jij ook op zoek naar een vuurwerkwinkel waar men verstand heeft van het beste knal-, crackling-, en sierspul? Kom dan eens langs bij ProPyro. Onze collectie zal je zeker doen verbazen en onze medewerkers beantwoorden graag al je vragen. Ook de “domme”!

 

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel