OVER ONS


ProPyro - Bliksem Gaas verpakt vuurwerk     ProPyro - Bliksem Meer dan 150 artikelen      ProPyro - Bliksem Vuurwerk voor Duitse prijzen      ProPyro - Bliksem Het beste van: Funke, Argento, Evolution, WECO, Wolff, Magnum en VulcanIn onze webshop vind je een assortiment van meer dan 150 vuurwerk artikelen. Tijdens onze zoektocht naar het beste knalvuurwerk en siervuurwerk van zowel, Nederlandse als Duitse bodem hebben we gekeken naar 5 merken; Zena, Lesli, Xplode, Weco en Vulcan.

Met urenlang door catalogussen bladeren, filmpjes bekijken, vuurwerkdemo’s bezoeken en forums lezen zijn we tot een zeer compleet vuurwerk assortiment gekomen. Bij ons kun je er zeker van zijn dat je kwaliteitsvuurwerk koopt voor één van de scherpste prijzen die je online tegen zult komen.

UNIEK in Duitsland zijn onze in gaas verpakte cakes en compounds. Zoals wij het ook wel noemen: “professioneel vuurwerk in een consumenten jasje”. Door de kruitsamenstelling en de maximale vulling knalt dit vuurwerk nog harder en zijn de effecten nog groter. Het gaas verpakte vuurwerk hebben we gekenmerkt middels een tekst in de foto van het artikel (je komt het dus vanzelf tegen).

Bezoek naast onze vuurwerkwebshop ook onze vuurwerkwinkel in Wyler te Duitsland. Doordat wij in Duitsland zijn gevestigd, bieden wij het vuurwerk ook aan voor DUITSE prijzen.  Kijk onder aan de pagina voor de (voor)verkoopdagen. 

Heb je vragen of wil je advies bij het samenstellen van jou perfecte vuurwerkshow, neem dan contact met ons op en we zullen kijken hoe we je verder kunnen helpen. Veel kijk plezier en hopelijk tot snel in onze vuurwerkwinkel!

 

© 2017 - 2021 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel