VUURPIJLEN


Vuurpijlen blijven de absolute klassieker van het vuurwerk

Wie vuurwerk zegt, die zegt eigenlijk in diezelfde adem ‘vuurpijlen’. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat de vuurpijl echt een klassiek stukje vuurwerk is. Haast iedereen kan nog wel het moment herinneren dat hij of zij voor het eerst een vuurpijl de lucht in zag vliegen. Een ongekend mooi moment natuurlijk dat er ook aan heeft bijgedragen dat je nu op onze vuurwerkwebsite zit. Het was op die dag dat je interesse voor vuurwerk werd aangewakkerd en nu mag je lekker zelf de mooiste vuurpijlen kopen. Gelukkig zijn je vrienden van ProPyro hier om je te voorzien van advies!

En over advies gesproken, wij vinden het belangrijk om het volgende te benadrukken. Sinds 2020 zijn vuurpijlen verboden in Nederland. In Duitsland zijn vuurpijlen nog wel toegestaan en blijft het een zeer geliefd product. Mocht jij dus vuurpijlen willen afsteken, dan zou je dit in Duitsland moeten doen. Neem je ze toch mee naar Nederland, ben je er dan van bewust dat dit niet langer legaal is.

Een vuurpijlen collectie waar kwaliteit centraal staat

Inmiddels ben je het wel van ons gewend. Wij kijken een stuk minder naar kwantiteit en des te meer naar de kwaliteit van het vuurwerk dat wij verkopen. Wij vinden het belangrijk dat je naar huis gaat en dat je goed geholpen en voorzien bent van het beste vuurwerk voor jouw smaak en budget. Dat is waarom wij ooit zijn begonnen met het verkopen van vuurwerk. Niet om rijk te worden, maar simpelweg vanwege de passie. En dit zie je ook weer terug in onze gehele collectie.

Zo werken wij bij ProPyro enkel met de beste merken. Denk hierbij aan de vuurpijlen van bijvoorbeeld Funke en Weco. Dit zijn topmerken en dat zie je meteen als je die pijl de lucht in schiet. Uniek aan de vuurpijlen van Funke is dat de stijglading vaak ook voorzien is van een effect, waardoor de pijl met een mooie staart de lucht in schiet. Samen met vrienden en familie sta je (met mate) te genieten met een glas champagne in de andere hand. Dat gevoel, daar doen we het voor.

Voor welke vuurpijlen kies jij?

Bij ons koop je hele mooie pakketten vol met de leukste vuurpijlen. Dit zorgt ervoor dat je niet na één pijl al klaar bent maar een flinke keuze hebt. Zo kom je de avond natuurlijk wel door! Twijfel je nog over welke vuurpijlen je gaat aanschaffen? Dat hangt er maar net vanaf wat je zoekt. Wil je veel voor weinig?  Dan moet je een van onze budget pakketten van Weco pakken. Wil je juist gaan voor een sublieme uitwerking en unieke effecten, dan willen we je aanraden de video’s van de verschillende Funke pakketten te bekijken.  

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel