CAKES - SIERVUURWERK

 


Vuurwerk cakes koop je natuurlijk bij ProPyro

Vuurwerk cakes kopen van hoge kwaliteit zodat je zeker weet dat je met een geweldige show het nieuwe jaar inluidt? Dan moet je zeker bij ProPyro zijn. Zoals je weet hebben wij een collectie die nagenoeg onevenaarbaar is. Niet in Nederland en ook niet in Duitsland. Dit heeft alles te maken met dat wij onze collectie met enorm veel zorg hebben samengesteld. Het resultaat? Een vuurwerkassortiment om je vingers bij af te likken. En net als bij een cake die je in de keuken bakt, zijn ook onze vuurwerk cakes fingerlicking’ good!

Drie verschillende soorten vuurwerk cakes

Zoals de bakker op de hoek bieden ook wij verschillende soorten vuurwerk cakes aan. Zo hebben wij het onderverdeeld in drie categorieën. Namelijk de cakes tot 200 gram, de vuurwerk cakes tussen de 200-500 gram en de cakeboxen. Op die manier heb je een duidelijk overzicht en koop je niet perrongeluk een veel te zware cake voor de verjaardag van je oma. Je wilt de beste dame natuurlijk niet een hartverzakking cadeau doen ter ere van haar 80ste.

Een cake komt alleen in het assortiment als hij door ons als uitmuntend is beoordeeld. Onze mening delen we graag met je en daarom hebben de meeste cakes een video en een persoonlijke beoordeling van ons team. Maar vergeet niet, uiteindelijk telt er maar één mening en dat is natuurlijk die van jou. Mocht je het helemaal niet weten dan geven we jou natuurlijk ook graag advies. Loop in dat geval een keer binnen bij ons in de winkel. We zijn ieder jaar geopend in de maanden november en december. Geen tijd om langs te komen? Geen probleem, stuur ons een mailtje en we helpen je graag op weg. Samen komen we er zeker uit.

Altijd uniek

Het leuke van een vuurwerk cake is dat ze allemaal uniek zijn. Hiermee bedoelen we dat ze allemaal hun eigen effecten en kleuren hebben. Zo is de kans klein dat je twee keer dezelfde vuurwerk cake koopt. Bij ons vind je vuurwerk cakes in alle prijsklassen en binnen elke prijsklasse hebben we een zo breed mogelijk scala aan effecten ondergebracht. Zo kan je onder andere verwachten: Whistle, hummer, palm, mine, horse tail, W-shape, Z-shape, falling Leaves, fish, bees en salute. Het allermooiste aan de cake? Natuurlijk de knallende finale. Daar doe je het stiekem toch voor. Ga jij voor de vuurwerk cake met een afwisseling aan effecten en finale of toch liever voor diegene met één stabiel effect? Wat je ook zoekt, wij hebben het in huis.

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel