per pagina
per pagina

COMPOUNDS


Op zoek naar compound vuurwerk? Welkom bij ProPyro!

Compound vuurwerk is een zeer bekende term, zeker voor de fervente afsteker van al dat moois. Er zijn echter ook mensen die hier nog nooit van hebben gehoord. Daarom is het goed om dit even toe te lichten. Bij compound vuurwerk is het vuurwerk al ‘doorgelont’. Dit heeft als groot voordeel dat je het geheel maar één keer hoeft aan te steken. Daarna kan je lekker met de armen over elkaar genieten van al het schitterende geweld.

Compound vuurwerk kent veel voordelen

Wist je dat compound vuurwerk bevestigd is op een onderplaat? Dit zorgt ervoor dat het omvallen van een cake uit de box niet mogelijk is. Op die manier is compound vuurwerk dus ook nog eens heel erg veilig. Ben jij zo iemand die het liefst maar een paar dingen koopt en daarmee een geweldige vuurwerkshow maakt? Dan zijn onze compounds echt wat voor jou.

Bij ProPyro hebben we namelijk een ruim assortiment van compound vuurwerk, hierdoor zal je altijd iets vinden dat goed past bij hetgeen jij zoekt. Het mooie aan dit type vuurwerk is dat je het eigenlijk zo gek kunt maken als je zelf wilt. Je kan er zelfs voor kiezen om twee compounds te combineren met elkaar. Jij steekt bijvoorbeeld de Head Hunter aan terwijl je maat een paar meter verder de Pyroshow 1000-C Cimelia aansteekt. Alsof één compound nog niet genoeg was. Dit is veilig experimenteren met vuurwerk op professioneel niveau. Geef toe, je bent nooit te oud om lekker met je vrienden vuurwerk af te steken en een toffe show neer te zetten voor jezelf en de buurt.

Compound vuurwerk voor de echte liefhebber

Ben jij een echte liefhebber van vuurwerk en heb je wel even genoeg van de rotjes en de grondbloemen? Wil je op een niveau hoger komen spelen? Dan is compound vuurwerk echt iets voor jou. Kost wat meer, maar je krijgt ook veel meer. Geniet van je eigen vuurwerkshow die minutenlang duurt, je zult zeker indruk maken op de buurt! En ja, uiteraard verkopen wij ook de grootste compound ‘The Motherload’. Dat ziet er zo uit. En wat de meest populaire was? Dat was de MadHouse! En als je dit filmpje bekijkt dan zal je meteen snappen waarom.

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel