Fonteinen

 

Zoek niet langer, wij verkopen de mooiste vuurwerk fonteinen!

Vuurwerk fonteinen zijn, naar ons weten, de absolute favoriet van de vuurwerkliefhebber die kiest voor laag blijvend vuurwerk.  Heeft het vuurwerk dat laag bij de grond blijft jouw voorkeur? Dan zijn vuurwerk fonteinen een uitkomst. Dit is echt vuurwerk onder het mom van ‘het oog wil ook wat’. Net zoals een waterfontein in de tuin schitterend kan zijn, is een vuurwerk fontein dat ook zeker. Het is een lekker toegankelijk stuk vuurwerk dat vaak zorgt voor een overvloed aan positieve reacties. En wanneer je gevraagd wordt waar je al dit mooie spul vandaan hebt moet je zeker niet vergeten je vrienden van ProPyro te noemen!

Een geweldige collectie van vuurwerk fonteinen

Het mooie aan vuurwerk fonteinen is dat er enorm veel variatie te vinden is. Hiermee bedoelen we te zeggen dat elke fontein een uniek karakter heeft. Je komt zelden twee keer dezelfde fontein tegen. Er is veel verschil qua kleur, maar ook qua effect. Zo heb je fonteinen die enkel een gekleurde vlam spuwen zoals de stadionfakkels die je vaak tegenkomt bij voetbal wedstrijden. Maar je hebt ze ook die een crackling effect hebben tot wel 8 meter hoog, of die als een soort vulkaan allerlei kleuren de lucht in schieten. Het is dus maar net waar je naar op zoek bent!

Natuurlijk is het helemaal aan jou om te bepalen waar je uiteindelijk mee naar huis gaat. Toch zouden we graag twee vuurwerk fonteinen er uitlichten. Dat is allereerst de Hans Dampf, al is het maar voor de geweldige naam. Deze fontein is klein van stuk maar je zult versteld staan van het effect dat eruit komt. De Hans Dampf komt per verpakking van 8 en die heb je al voor minder dan 5 euro! Tel daar nog eens bij op dat Hans Dampf kindervuurwerk is en dus het gehele jaar gekocht en afgestoken mag worden. Kortom een geweldig product voor een vlijmscherpe prijs!

Om voor een beetje contrast te zorgen zouden we ook graag de Wildfire van Weco aanbieden. Dit is de grootste fontein uit ons assortiment en dat merk je! Zo komen de crackling effecten uit deze heftige fontein tot wel 8 meter hoog.

Welke vuurwerk fonteinen passen helemaal bij jou?

Vind je het toch maar een lastige keuze? Dat snappen wij maar al te goed. Het juiste vuurwerk kiezen kan nog best een opgave zijn. Gelukkig zijn je vrienden van ProPyro er om jou te helpen. Neem even contact met ons op en we helpen je graag verder. Zo zet jij zonder problemen een geweldige vuurwerkshow neer die past binnen jouw budget!

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel