KINDERVUURWERK / CATEGORIE 1 VUURWERK + Klein F2 vuurwerk


Kindervuurwerk kopen? 365 dagen per jaar bij ProPyro!

Kindervuurwerk kopen, ook wel categorie 1 vuurwerk genoemd, dat mag het hele jaar door. De reden dat dit niet enkel met oud & nieuw afgestoken mag worden heeft te maken met de hoeveelheid kruit. Zo heeft een fontein bijvoorbeeld maximaal 7 gram kruit en stadionfakkels maximaal 20 gram. Zodoende blijft het effect van dit vuurwerk gemiddeld genomen binnen een straal van 1 meter terwijl categorie F2 vuurwerk soms wel een bereik tot 50 meter heeft! Natuurlijk vind je bij PropPyro een geweldig assortiment aan kindervuurwerk waar zowel jong als oud plezier aan beleeft. Wist je bijvoorbeeld dat ons kindervuurwerk assortiment uit maar liefst 200 artikelen bestaat?  Genoeg materiaal om flink mee te stoken dus!

Wanneer mag je kindervuurwerk kopen?

Er zijn diverse momenten te bedenken wanneer je kindervuurwerk zou kunnen kopen. De voornaamste reden, en dat ben je ongetwijfeld met ons eens is omdat het gewoon heel gaaf is. Het gevoel van iets afsteken, het wachten op de knal of op het mooie effect dat geeft ongekend gevoel. Dat krijg je alleen maar van vuurwerk. Gelukkig is ons assortiment breed genoeg om je het hele jaar bezig te houden met heftige stadionfakkels en hoog-spuitende fonteinen. We zijn continu bezig met het vinden van de beste producten bij de beste importeurs. Zo voorzien we jou het hele jaar door van de crème de la crème  van het kindervuurwerk!

Naast het plezier dat kindervuurwerk je kan bezorgen is het ook erg leuk om te gebruiken tijdens speciale gelegenheden. Schreeuw jij jouw voetbalteam binnenkort vanaf te tribune naar het kampioenschap? Zet dan nog meer kracht bij en support jouw team met onze stadionfakkels. Ga je binnenkort toch eindelijk het ja-woord aan je vrouw geven? Dan zorgen sterretjes voor een magische toevoeging. Bekijk snel ons complete assortiment kindervuurwerk, er zit altijd wel iets tussen dat geschikt is voor jouw feestje of speciale gelegenheid.

Veiligheid staat altijd op nummer 1

Zoals je van ons gewend bent staat de veiligheid van de consument altijd op nummer 1. Dus ook kindervuurwerk kopen dient op een veilige en verantwoorde wijze te gebeuren. Daarom is al het vuurwerk dat wij verkopen volgens de strengste regelgeving gecheckt op veiligheid. Bij ons kan je op afspraak het gehele jaar door terecht voor jou favoriete knetterballen, grondbloemen en sterretjes. In de maanden november en december is onze winkel voor je geopend en kun je zonder afspraak binnenwandelen in onze showroom.

Bekijk snel ons uitgebreide kindervuurwerk assortiment en plaats je bestelling. Voor je het weet heb je het al in huis. Natuurlijk zouden we het liefst vuurwerk thuisbezorgen, maar dat mag helaas niet. Kindervuurwerk bevat kruit en mag daarom niet verzonden worden. Houd er dus rekening mee dat je jouw bestelling altijd moet komen ophalen. Maar geen zorgen, onze locatie is goed bereikbaar en het personeel is altijd gezellig.

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel