KNAL VUURWERK


Knalvuurwerk kopen? Dat doe je natuurlijk bij ProPyro

Knalvuurwerk kopen, het is niet voor iedereen. Veel mensen geven de voorkeur aan siervuurwerk zodat ze ‘ooh’ en ‘aaaah’ kunnen zeggen. Dat is prima. Maar wij weten ook dat knalvuurwerk leuk blijft om lekker mee te stoken. Vele van jullie herkennen het waarschijnlijk wel. Vroeger met je vrienden in alle vroegte op stap door het dorp heen om vuurwerk af te steken. Dit waren dan meestal rotjes, babypijltjes, grondbloemen en allerlei ander klein spul. En zelfs nadat je er die dag een stuk of 5 sloffen doorheen had gestookt, bleef het nog mooi. Dat is de charme van knalvuurwerk.

Belangrijk vinden wij om te vermelden dat knalvuurwerk sinds 2020 niet meer is toegestaan in Nederland. Als je bij ons je knalvuurwerk koopt mag dit dus officieel niet mee Nederland in worden genomen. In Duitsland is knalvuurwerk nog wel toegestaan en iets waar menig van onze klanten nog hals reikend naar uitkijkt. Mocht jij knalvuurwerk willen afsteken, dan moet je dit dus officieel in Duitsland doen.

Een lekker groot assortiment knalvuurwerk

Omdat wij ook weten dat er echt wel animo is voor knalvuurwerk hebben wij ingezet op een breed assortiment. Natuurlijk hebben wij deze artikelen uitgekozen op de drie allerbelangrijkste factoren. Namelijk, betrouwbaarheid, hoe hard knalt het en welke prijs betaal je ervoor? We kunnen je nu al gelijk verklappen dat onze Viper 5 de hardste knaller is in het assortiment. Dus misschien moet je die gewoon maar meteen op de lijst zetten. Als je knalvuurwerk zegt dan zeg je ‘Viper 5 van Pyrotrade’. Met maar liefst 5 gram buskruit per stuk zijn dit serieuze knallers. Wil je liever een unieke knaller? Dan is de Color Thunder Black Edition meer jouw ding. Deze knallen niet alleen, maar hebben ook een leuke rode voorbrander.

Uiteraard is je jaarwisseling niet compleet, zonder de nostalgie van de Reuzen Astronaut. Dit is een van de eerste knallers op de markt van knalvuurwerk en nog steeds draaien ze op volle toeren mee.

Vroeger was het ook normaal om met wat kruit en een flink lang lont een zogenaamde heksenkring te maken. Hierbij legde je dan diverse rotjes en ander spul, in het kruit en stak dit aan. Je nam vervolgens voldoende afstand en alles knalde in één keer. Harstikke leuk natuurlijk. Ondanks dat knalvuurwerk tegenwoordig verboden is, kun je dit natuurlijk nog steeds doen. Wat dacht je van een leuke heksenkring  met knetterballen, knetterrotjes en grondbloemen?

Ga weer lekker op stap met ons knalvuurwerk

Wil je weer net als vroeger dat gevoel dat je kreeg als je met knalvuurwerk bezig was. Natuurlijk kan dat gewoon! Kom naar onze winkel toe en we laten je graag onze collectie tof knalspul zien. We durven wel te garanderen dat je weer zo enthousiast als een kind zult worden!

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel