per pagina
per pagina

Vuurwerk cakes tot 200 gram


Vuurwerk cakes tot 200 gram koop je bij ProPyro

Vuurwerk cakes tot 200 gram zijn geweldige cakes die zeker niet onderdoen voor hun grotere broers. Zo knallen ze bijvoorbeeld echt niet minder hard. Omdat wij bij ProPyro altijd inzetten op een mooie diverse collectie kan je veel verschillende vuurwerk cakes tot 200 gram bij ons vinden. Dankzij onze brede collectie kan je veel verschillende effecten en kleuren in huis halen waardoor elke cake weer een unieke en vooral toffe vuurwerkervaring is. Op die manier zet je een mooie en gevarieerde show neer voor jezelf en voor de buren!

Diverse soorten vuurwerk cakes tot 200 gram

Zoals je van ons bij ProPyro gewend bent verkopen wij een flinke diversiteit aan vuurwerk. Dit geldt natuurlijk ook voor onze kleinere cakes. Persoonlijk houden wij ervan om zelf een mooie vuurwerkshow neer te zetten. Door diverse soorten effecten van vuurwerk cakes tot 200 gram te combineren krijg je een heel mooie en gevarieerde show. Bouw de show rustig op en sluit af met een geweldige grande finale! Zo zal je zien hoe een kleinere cake toch een groots effect kan hebben. Wil je helemaal de blits maken? Voeg er dan ook een paar grote jongens van 500 gram aan toe. Maar hoe je het ook doet, zorg dat je er veel plezier aan beleefd!

Een absolute favoriet van ons is de Hanami van Argento. Deze cake begint met kometen die een mooi helderblauw lichtspoor hebben. Boven aangekomen volgt er een geweldig peony boeket met blauwe sterren, eindigend met Blütensternen ofwel Ghost-effect. Onze Argento collectie is echt uniek te noemen, met name vanwege de super scherpe prijs-kwaliteitsverhouding die wij aanbieden. En daarover gesproken, momenteel hebben wij ook een mooie 1+1 gratis actie. Deze kan je haast niet laten liggen. Benieuwd geworden hoe dit eruit ziet? Check het filmpje!

Voor de liefhebber van mooi vuurwerk

Natuurlijk kan je meteen kijken naar de allergrootste en zwaarste cakes. Dat begrijpen we wel maar waarom zou je je limiteren tot alleen maar dat. Zeker wanneer je weet dat we in de categorie vuurwerk cakes tot 200 gram ook geweldig spul op voorraad hebben. Wil jij net als wij een geweldige vuurwerkshow neerzetten waarbij je verschillende cakes combineert? Kom dan langs in de winkel en trek ons even aan de mouw. We denken maar al te graag met je mee! 

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel