per pagina
per pagina

CAKES 200 TOT 500 GRAM


Geweldige collectie vuurwerk cakes 200-500 gram bij ProPyro

Vuurwerk cakes 200-500 gram zijn een van onze meest populaire producten, wist je dat al? Dit komt natuurlijk door het kruitgewicht van tussen de 200 en 500 gram. Een groot gedeelte van de cakes bevat met name buskruit. Weer een ander gedeelte heeft als knalvulling flashkruit, wat voor een groter effect en hardere knal zorgt. Deze cakes geven dus een geweldig effect met een volwassen karakter. Dit betekent dat, ongeacht welke cake je koopt, je zeker het gewenste effect zult krijgen. Ga jij voor de cakes met een groot kaliber (tot 30mm) of kies je liever voor een kleiner kaliber waarbij er in korte tijd veel schoten uit geramd worden? Binnen elke categorie die wij verkopen, maar ook zeker in de vuurwerk cakes 200-500 gram, krijg je bij ons waar voor je geld! En zoals je weet, bij je pyro-vrienden van ProPyro betaal je altijd een scherpe prijs. Wij houden het leuk, omdat het leuk hoort te zijn!

Onze collectie vuurwerk cakes 200-500 gram is met zorg samengesteld

Zoals je misschien wel hebt gelezen op onze website, hebben wij onze collectie vuurwerk met zeer veel zorg samengesteld. Dit is een lang proces geweest met het bezoeken van veel demo’s, het doorbladeren van veel catalogi en ellelange discussies onderling over wel stuk vuurwerk nou beter was. Maar het eindresultaat mag er zeker zijn. Mocht jij nou nog echt iets missen in onze cakes 200-500 gram collectie dan vernemen we dit heel graag van je. We zijn namelijk altijd bezig om ons assortiment nog sterker te maken.

Als je ons vraagt naar onze favoriet, dan kunnen we bijna niet anders, dan zeggen: ALLES. Wat jouw favoriet is, zal met name afhangen van waar je voorkeuren naar uitgaan. Hou je van heldere kleuren en bijzondere bij- effecten, dan raden we je aan even door de Argento collectie heen te lopen. Ben jij met name van de harde burst (knal) dan is de Decibel een cake die je hart sneller zal doen kloppen. Kijk dit filmpje en je zult al snel overtuigd zijn. Zoek jij iets dat in een snel tempo al zijn kruit eruit pompt, dan zijn de cakes van Wolff meer jouw ding. Kijk dit filmpje en je zult precies zien wat we bedoelen!

Kom langs en laat je adviseren!

Ben jij op zoek naar de beste cakes die goed passen bij jouw smaak en budget? Laat je dan in onze winkel adviseren. Je moet niet vergeten dat wij net zo gek, mogelijk nog gekker, zijn van vuurwerk dan jij. Daarom worden wij altijd erg enthousiast van vragen hierover en denken we graag met je mee totdat je echt tevreden bent. We zien je graag in onze winkel!

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel