ROMEINSE KAARSEN

Romeinse kaarsen zijn nog steeds een absolute favoriet

Romeinse kaarsen, wie kent ze niet. In Nederland verboden tegenwoordig maar in Duitsland nog gewoon toegestaan. Het mooie aan romeinse kaarsen dat is natuurlijk de variatie die terug te vinden is in de diverse modellen die wij aanbieden. Ondanks dat de ‘normale’ romeinse kaars al heel vet is, zijn er ook nog andere smaken te verkrijgen bij ProPyro!

Een waar spektakel door romeinse kaarsen

Wat er zo leuk is aan romeinse kaarsen? Dat lijkt ons een overbodige vraag. Beter kan je vragen, wat is er niet leuk aan romeinse kaarsen? Dit vuurwerk heeft eigenlijk alles wat je maar zoekt. Het heeft een mooi lichteffect, het schiet lekker ver en je kan het veilig afsteken. Ook voor mensen die niet van de knallen, maar wel van het lichteffect, houden is de romeinse kaars het ideale product. Wij vinden van wel in ieder geval en daarom konden ze wat ons betreft niet ontbreken in onze vuurwerkwinkel. Heb je al een kijkje genomen bij onze uitgebreide collectie?

Wij bieden bij ProPyro verschillende romeinse kaarsen aan. Natuurlijk hebben we de ‘standaard’ romeinse kaars die iedereen kent en iedereen leuk vindt. Deze versie schiet maar liefst 10 lichtkometen de lucht in wat zorgt voor een waar spektakel. Ben je op zoek naar een romeinse kaars die wat vernieuwing brengt? Dan is onze Kometenrohr van Weco echt jouw product! Deze kaars schiet namelijk 8 crackling kometen af die wel tot 35 meter de lucht in vliegen. In dit filmpje zie je hoe mega tof dat eruit ziet!

Bij ProPyro kan je altijd terecht voor goed advies en een hoop gezelligheid  

Wij houden niet zo van het standaard verkooppraatje met als doel zoveel mogelijk geld uit je portemonnee te ontfutselen. Dat is niet waarom wij ooit begonnen zijn met ProPyro. Wij vinden het veel belangrijker, en leuker, om jou met een glimlach de deur uit te zien lopen. En natuurlijk met in je handen een tas vol met vuurwerk dat perfect aansluit bij jouw wensen. En dat allemaal met de kennis dat er ook echt naar je geluisterd wordt. Als het over vuurwerk, zoals romeinse kaarsen, gaat krijgen we daar simpelweg geen genoeg van!

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel