Funke vuurwerk kopen


Over Funke vuurwerk

Funke Fajerwerki is een Poolse importeur die werd opgericht in 2014. Wat dat betreft is Funke een laatkomer, die in korte tijd tot een ongekende populariteit is gegroeid. Haar hoofdkantoor en belangrijkste opslaglocatie ligt in Lochowice te Polen. Dit is een kleine plaats, net over de grens bij Berlijn. De andere opslaglocatie van deze vuurwerk gigant ligt iets dichterbij huis, namelijk in Bad Bentheim. Funke vuurwerk ontstaan vanuit passie voor vuurwerk. Hieraan toegevoegd een klein beetje frustratie over het ontbreken van innovatie en kwaliteit binnen de branche. De chemie van deze twee elementen  wakkerde het vuur aan dat zorgde voor de oprichting van Funke vuurwerk.

De intentie van Funke is om oude vergeten producten terug te halen. Ze richt zich in de productie dan ook met name op traditionele artikelen die de nostalgie in ons allen naar boven halen. Deze filosofie zie je ook terug in de labels van de producten van Funke. Om niet achter te blijven en de passie voor vuurwerk echt tot uiting te kunnen laten komen is Funke vuurwerk ook innovatief op het gebied van nieuwe effecten en eigen creaties.
In 2019 lanceerde Funke vuurwerk de Iskra lijn. Deze lijn is speciaal ontwikkeld voor de Poolse markt en bevat voornamelijk F3 artikelen. De ontwerpen van Iskra zijn magisch en sluiten volledig aan bij de Funke filosofie.

Waarom Funke vuurwerk

Funke heeft oog voor detail en gaat voor 100% kwaliteit. Om een klein voorbeeld te noemen is dat Funke ook bij het kindervuurwerk niets aan het toeval overlaat. Zo plakken zij nog de lontjes van de artikelen op de zijkant vast, en zitten de labels keurig gedraaid in de verpakkingen. Vroeger was dit vrij normaal, maar tegenwoordig is het een uitzondering op de regel. De meeste mensen die behoren tot vuurwerk afstekend Nederland valt deze kleine details wellicht niet op. Maar het is alles samen, dat Funke vuurwerk in haar populariteit tot grote hoogtes tilt.  

Funke vuurwerk bij ProPyro

In ons assortiment richten wij ons voornamelijk op de kwaliteit van producten. Daarbij is de prijs die we moeten vragen ook een belangrijk onderdeel. Gezien onze kwaliteit wens mag een stabiel Funke vuurwerk assortiment natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben daarom binnen elke categorie wel een aantal Funke producten aan te bieden. Ook binnen het kindervuurwerk willen wij alles dat er van Funke te verkrijgen is aanbieden. In aanvulling op Funke hebben wij een ruim assortiment Argento artikelen. De kwaliteit van beide is volledig vergelijkbaar alleen is Argento voor een iets interessantere prijs aan te bieden.

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel