per pagina
per pagina

Knetterballen / Pili crackers


Knetterballen koop je natuurlijk bij ProPyro

Knetterballen zijn geweldig. Zelfs zo geweldig dat Enzo Knol, de meest bekende youtuber van Nederland, er meerdere filmpjes over maakte. Dan moet het wel goed zijn toch? Zonder gekheid, knetterballen zijn echt heel erg tof. Dit is één van die producten die je het hele jaar mag afsteken én waarbij je echt het gevoel krijgt van oud & nieuw. 

Knetter er flink op los met onze knetterballen

Het assortiment bij ProPyro is geen bij elkaar geraapt zooitje, verre van zelfs. Ons assortiment is met veel zorg- en na veel onderzoek samengesteld. Wij vinden het belangrijk om vuurwerk te leveren van de best mogelijke kwaliteit. Dit geldt natuurlijk ook voor onze knetterballen. Deze balletjes zijn relatief klein maar datzelfde valt niet te zeggen over het effect dat ze hebben. Neem bijvoorbeeld de Funke knetterballen, geweldige dingen!

Het leukste aan knetterballen? Natuurlijk het feit dat je dit het hele jaar door mag aftsteken. Het valt namelijk onder de banner van kindervuurwerk dus jij kan het hele jaar door knetteren. Qua effect komt dit kindervuurwerk misschien wel het dichtst bij het vuurwerk dat je enkel met oud & nieuw mag afsteken. Dus als je daarnaar op zoekt bent dan moet jij echt even wat knetterballen aanschaffen.

Kom inslaan bij ProPyro

Of we een beetje leuke keuzes aanbieden op het gebied van knetterballen? Dat kan je wel zeggen ja! Natuurlijk bieden we de Funke knetterballen aan zoals je deze kent maar we hebben ook enkele leuke varianten. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Spinning Salvo van Rubro? Elk van deze zware jongens bevat zo’n 2,5 gram kruit, dus dat gaat hard! Altijd al eens willen weten hoe 100 knetterballen tegelijkertijd klinken? Dan is ons Crackling balls Bulkpack echt iets voor jou. Natuurlijk kan je zo ook één voor één afsteken maar laten we eerlijk zijn…

Benieuwd wat de beste knetterballen van 2021 zijn? Lees het hier!

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel