Thunderkings kopen dat kan natuurlijk bij ProPyro


Als je het over knalvuurwerk hebt dan heb je het ook over Thunderkings. Dit zijn toch wel de meest bekende stukken vuurwerk die een heerlijke knal produceren. Zo’n knal waar je gewoon nooit genoeg van krijgt. Het is moeilijk om uit te leggen, maar als jij net zo gek bent van vuurwerk als wij dan begrijp je ons vast wel! Ben jij van plan om ook dit jaar weer lekker te gaan knallen? Komt dan langs in onze vuurwerk winkel in Kranenburg of shop jou thunderkings alvast online. 

Thunderkings in alle soorten en maten

Er zijn  mensen die denken dat er maar één soort Thunderking is en dat je het daarmee moet doen. Dit is echter helemaal niet waar. Je kunt veel verschillenden soorten Thunderkings kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Color Thunder King 2.0. Deze unieke Thunderkings zitten volgestopt met Flashkruit. En, zoals de naam al zegt, betekent dit dat ze naast een flinke knal ook nog eens een leuk boeket geven. Deze wordt verkocht in een pak van 6, zo alvast een leuke variatie om mee te starten!

Ga jij liever voor een wat meer ‘flashy’ stukje vuurwerk? Dan is het Flashing Thunder Bulkpack echt wat voor jou. Ook deze single shot is gevuld met flash kruit. Dit zorgt ervoor dat ze een flinke knal geven maar ook, wederom, een mooi boeket. Op die manier heb je het beste van beide werelden. Ben jij van plan om Thunderkings te kopen en wil je er meteen genoeg in huis hebben? Dan is ons Bulkpack echt iets voor jou!

Behoefte aan een wat groter kaliber? Dan hebben we voor jou de SkyBombs. Ze hebben een behoorlijk kaliber van maar liefst 25mm en zorgen voor grote boeketten. Elke Skybomb heeft een unieke uitwerking, waardoor ze geen van alle hetzelfde zijn. 

Kom binnenkort Thunderkings kopen bij ProPyro

Ben jij benieuwd naar wat wij allemaal te bieden hebben? Dan vind je het vast leuk om eens langs te komen in onze winkel. Op die manier kunnen we jou goed van advies voorzien en neem je, de laatste paar dagen van het jaar, meteen je vuurwerk mee. Een bezoekje aan onze winkel is een unieke ervaring, dat moet je een keer hebben meegemaakt.

Wil je meer te weten komen over Thunderkings? Lees dat onze blog!

 

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel