Los knalvuurwerk


Los knalvuurwerk hebben we ruimschoots in ons assortiment zitten

Los knalvuurwerk is waar jij naar op zoek bent? Dat komt dan wel heel mooi uit. Op onze website bieden we namelijk een mooi assortiment aan los knalvuurwerk aan. Natuurlijk draait het bij dit spul maar om één ding, de knal. Daarom verklappen we jou meteen wat je het liefst wilt weten. Wat knalt nou echt het hardst? We hebben het voor je getest, en als je voor de hardste knal wilt gaan dan moet je de Viper 5 hebben!  Logisch ook, hierin zit het meeste kruit. Kijken we naar de prijs/ kruitverhouding dan raden we de Color Thunder Black Edition aan. Leuk hierbij is ook, dat deze een rode voorbrander heeft.

Belangrijk om te vermelden is dat los knalvuurwerk sinds 2020 niet meer is toegestaan in Nederland. In Duitsland is dit nog wel legaal. Overigens zijn ook producten als vuurpijlen, Thunderkings en klappermatten inmiddels verboden in Nederland. Mocht je deze producten kopen en ze mee de grens over nemen, dan riskeer je de kans op een boete.

Van klassiekers tot het nieuwste van het nieuwste

Wij kunnen ons zomaar voorstellen dat je inmiddels al wat meer op leeftijd bent, maar de tijd dat je los knalvuurwerk voor het eerst afstak je nog goed kan herinneren. Samen met vriendjes op pad door het dorp, of in de achtertuin van je ouders, en dan lekker stoken. Natuurlijk deed je dit wel voorzichtig, maar je vond het de mooiste dag van het jaar! Dat los knalvuurwerk van alle leeftijden is, daar zijn we het zeker mee eens. Het is iets jongensachtig (en ook voor meisjes!) om gewoon lekker te willen knallen. Gelukkig hebben wij daar alles voor in huis!

Wat dacht je bijvoorbeeld van de absolute klassieker ‘ Reuzen Astronauten’. Deze old-timer is nog steeds zeer populair en geeft een fijne knal. Een knal die we ons allemaal wel kunnen herinneren waarschijnlijk. Wil je eens iets anders? Iets nieuws? Dan zou je kunnen kiezen voor de Spanish Cracker XL. Dit is een stuk knalvuurwerk van formaat. Bij ons koop je er al 12 voor nog geen 3 euro! Dat zijn nog eens mooie prijzen.

Knal verstandig maar vooral met veel plezier (en met je maten)

Misschien zijn we inmiddels wat ouder maar mentaal blijven we lekker jong. Dus los knalvuurwerk gaat voor ons ook echt nooit vervelen. Wij weten zeker dat we ook dit jaar nog wel wat heksenkringen zullen maken en eens kijken wat voor een mooie resultaten we krijgen. Natuurlijk kunnen we niet genoeg benadrukken om dit wel voorzichtig te doen. Je wilt tenslotte geen rund zijn!

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel