per pagina
per pagina

Grondbloemen


Wondertollen zijn tijdloos

Wondertollen, wie kent ze niet? Er zullen weinig mensen zijn die vroeger niet een wondertol, of grondbloem, hebben afgestoken. Al sinds jaar en dag is dit een favoriet stuk vuurwerk van veel mensen. Het is de perfect combinatie van mooi met een stukje sensatie van snelheid en, soms, met een crackling of flits finale. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van welke wondertollen je koopt.

Gelukkig hebben wij van ProPyro een uitgebreide collectie waardoor jij altijd de juiste wondertollen zult vinden. En natuurlijk houden we daarbij ook rekening met je portemonnee dus bij ons geniet je altijd van scherpe prijzen. Hoeveel argumenten heb je nog nodig? Nog eentje? Vuurwerk afsteken, zoals ook wondertollen, is gewoon gaaf. Het mooiste is dat je dit het hele jaar door kunt doen. In Nederland geldt dit namelijk als kindervuurwerk dus je kunt er het hele jaar van genieten.

Onze wondertollen zijn altijd scherp geprijsd

Wij vinden het belangrijk dat iedereen lekker kan genieten van vuurwerk, 365 dagen per jaar. Het bedrag op je bankrekening moet daar niet van invloed op zijn. Daarom koop je bij ons al grondbloemen vanaf € 0,60. Dat is dus lekker genieten van de heerlijke kruitdampen van een rond-racende wondertol voor nog geen 5 cent per keer.

Heb je onze Cyclone van Vulcan al gezien? Deze zeer krachtige grondbloem ziet eruit als dansend vuur en geeft een ongekend gaaf effect. Je kunt ze prima perfect op de grond afsteken. Dan zal je pas zien hoeveel kracht zo’n “wondertol” eigenlijk heeft. Natuurlijk vind je bij je vrienden van ProPyro ook allerlei unieke variaties op de wondertol, zoals de spinning strobe of de spinning salvo. Zo draaien deze een stuk langer door dan de gemiddelde grondbloem en eindigen ze met een crackling slot of flits finale.

Bestel vuurwerk online en kom het zelf ophalen

Ondanks dat al onze wondertollen als categorie 1 vuurwerk staan geclassificeerd mogen we ze niet verzenden. Het is bij wet namelijk verboden om artikelen te verzenden die kruit bevatten. Maar geen zorgen, onze winkel is zeer goed bereikbaar en voor jou doen we natuurlijk graag de deuren op. Kom binnen en profiteer van onze aantrekkelijke geprijsde- en brede assortiment!

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel