Luchthuilers


Luchthuilers hoor je van meters ver

Luchthuilers die hoor je in de verte al, soms al voordat je überhaupt een knal hebt gehoord of iets in de lucht hebt zien schieten. Dit komt door de felle klanken die uit een luchthuiler komen. Wist je dat dit mooie stukje vuurwerk ook wel de gillende keukenmeid wordt genoemd? Waar deze benaming precies vandaan komt dat weten wij ook niet. Maar we hebben zo’n vermoeden dat een keukenmeid vroeger flink kon gillen.

Combineer luchthuilers met ander Categorie 1 vuurwerk

We horen mensen wel vaker zeggen dat ze categorie 1 vuurwerk, ook wel kindervuurwerk, wat minder spectaculair vinden in vergelijking tot categorie 2 vuurwerk. Als je het ons vraagt, volledig onterecht. Er is namelijk veel meer verkrijgbaar dan dat de meeste mensen zich beseffen. Tenminste, als je verder kijkt dan de lokale supermarkt. Wanneer je bij een vakhandel zoals ProPyro komt kijken zie je al snel de enorme variatie en potentie van kindervuurwerk.

Het mooie hieraan is natuurlijk dat je het zelf zo gek kunt maken als je wilt. Natuurlijk moet je hierbij wel je eigen veiligheid, als ook die van anderen, in de gaten houden. Je wilt tenslotte niet bekend staan als het rund dat met vuurwerk stunt(te). Door bepaalde soorten Categorie 1 vuurwerk met elkaar te combineren kan je wel een serieuze indruk maken. Zeker omdat je dit spul dus het hele jaar door mag afsteken. Dus als je binnenkort een avondje geen plannen hebt, bel een vriend op en ga er lekker mee bezig. Zo heb je een topavond en het is nog legaal ook.

Profiteer van onze scherpe prijzen

Ook voor topkwaliteit luchthuilers moet je natuurlijk bij ProPyro zijn. Wij verkopen enkel en alleen producten waar we echt achter staan. Dat doen we dan ook zeker. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze luchthuiler de Ground Mouse. Een leuk ding om af te steken. Wil je het beste van het beste op het gebied van luchthuilers? Koop dan vandaag nog de Funke Silberheuler of andere Funke luchthuilers.

 

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel