per pagina
per pagina

Knetterrotjes


Knetterrotjes geven een gevoel van nostalgie

Knetterrotjes doen ons echt denken aan vroeger. Het is 31 december een uur of 10 in de ochtend. Dit was vroeger (lees 10+ jaar geleden) het moment dat de jeugd in het gemiddelde dorp op pad ging. Hun rugzakken vol met vuurwerk zoals rotjes, grondbloemen en babypijltjes. Tegenwoordig denkt iedereen natuurlijk dat dit heel gevaarlijk was maar geloof ons, dat viel hartstikke mee!

Je ouders hadden je op het hart gedrukt om voorzichtig om te gaan met het spul en dat deed je dan ook. Je liep de hele dag door het dorp en was de hele dag bezig met het bouwen van de grootste heksenkringen samen met andere vrienden die je gegarandeerd tegenkwam. Deze tijden leken voorbij, maar niets is minder waar! Dit onder andere dankzij het knetterrotje.

Geen knalrotjes maar knetterrotjes

Maakt het je echt veel uit, of het knalt of dat het lekker knettert? Het belangrijkste is toch dat je gewoon lekker met vuurwerk mag klooien samen met je vrienden? Althans, dat zal voor ons altijd het belangrijkste blijven. Vuurwerk afsteken, ook Categorie 1 vuurwerk, is een avontuur dat je elke dag opnieuw kunt beleven. Dankzij het assortiment dat ProPyro heeft is er ook veel te kiezen. Zo ga je elke dag van het jaar op pad met knetterrotjes, grondbloemen, luchthuilers en fonteinen.

Het mooie van Categorie 1 vuurwerk, ofwel kindervuurwerk, is dat het 365 dagen per jaar afgestoken mag worden. Je bent daarmee dus niet meer afhankelijk van die ene dag per jaar dat je er legaal mee bezig mag zijn. Dus stop je tas vol met ons kindervuurwerk en ga lekker op stap met je vrienden.

Beginnen bij het begin

In het geval je overweegt iets voor je kinderen te kopen dan zijn knetterrotjes een heel goed startpunt. Niks is mooier dan het aansteken van een rotje, het voor je uit te gooien en een stap terug te zetten. Je weet wat er gaat komen en toch blijft het altijd spannend. Dankzij ons brede knetterrotjes assortiment bestel je precies wat goed bij jou past. Ga je bijvoorbeeld voor de Knatterblitze van Nico, de Crackling Cracker van WTF of de Crackling Astronaut. Of waarom eigenlijk niet voor allemaal?

Meer weten over knetterrotjes? Lees onze blog.

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel