per pagina
per pagina

Fonteinen


Vuurwerk fontein kopen? Het hele jaar lang bij ProPyro!

Vuurwerk fontein kopen? Bij je vrienden van ProPyro kan je het hele jaar door terecht voor het tofste spul uit onze categorie 1 vuurwerk collectie. Wist jij al dat je categorie 1 vuurwerk elke dag van het jaar mag kopen en afsteken? Veel mensen zijn hier niet van op de hoogte en dat is zonde. Zeker wanneer jij, net als wij, helemaal gek bent van knallen, flitsen en de geur van kruit. Laten we eerlijk zijn, vuurwerk afsteken vindt nagenoeg elke man gaaf. Ongeacht hoe oud je bent, lekker stoken en kruitsnuiven is het beste dat je kan doen op een vrije dag met je maten.

Een vuurwerk fontein als Hans Dampf is een absolute topper in ons assortiment die niet mag ontbreken bij jouw volgende bestelling. De vuurwerk fontein steelt de show dankzij haar pracht en veelzijdigheid. Je hebt namelijk fonteinen waarbij het voornamelijk draait om het visuele stukje, dus de kleuren die met veel kracht uit de fontein spuwen. Terwijl het bij andere fonteinen juist veel meer draait om het crackling effect. Wat nog beter is? Juist ja, een combinatie van beide. Deze vind je natuurlijk ook bij ProPyro. Onze collectie is met veel zorg en uitgebreid onderzoek opgesteld en daar pluk jij nu de vruchten van. Wist je trouwens dat wij de grootste collectie kindervuurwerk hebben en toch nog steeds goedkope prijzen hanteren?

Koop snel jouw favoriete vuurwerk fontein

Heb je ons assortiment al eens goed bekeken? Dan heb je vast wel gezien dat er enorm veel keuze is. Hoe kies je nou iets dat echt goed bij jou past? De eerste vraag die je jezelf dan moet stellen is of je op zoek bent naar knetter, flitsen, mooie kleuren of alles tegelijkertijd. Zodra je die vraag hebt beantwoord kan je wat gerichter gaan zoeken naar jouw favoriete vuurwerk fontein.

Ben jij iemand die het geweldig vindt om een soort van lichtshow met felle kleuren neer te zetten? Dan is onze Bengalfeuer Mix echt iets voor jou. Ondanks dat er kindervuurwerk op de verpakking staat, is het bizar wat een prachtige kleuren en rookontwikkeling hier vanaf komt. Ga je toch liever voor een vuurwerk fontein met wat meer variatie? Dan kies je toch al snel voor onze Summer Fountains.

Je hoeft niet te kiezen

Dankzij onze geweldige collectie hoef je geen keuze te maken. Je bestelt namelijk supermakkelijk ons Smiley Ultra Pack of ons Smiley Mega Pack. Deze beide pakketten bevatten een uitgebreide collectie aan fonteinen waarmee je elk feestje voorziet van extra sfeer. Zo heb je de beste mogelijke combinatie van fonteinen te pakken tegen een zeer scherpe prijs.

Omdat ook ons categorie 1 vuurwerk kruit bevat mogen wij dit helaas niet verzenden. We verwelkomen jou natuurlijk graag bij ons in de winkel. Kan je meteen zien wat we nog meer voor jou op voorraad hebben. Je zult je wanen als een kind in de snoepwinkel! Let op, onze winkel is enkel de laatste twee maanden van het jaar open! Wil je op een ander moment langskomen? Neem dan even contact met ons op via de website.

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel