per pagina
per pagina

Sterretjes


Sterretjes kopen? Dat doe je bij ons natuurlijk!

Sterretjes kopen dat kan het hele jaar door. Dit legendarische vuurwerk staat namelijk geregistreerd als kindervuurwerk en daarom mag je er het hele jaar lang van genieten. En dat doen we dan ook. In Nederland worden sterretjes veel gebruikt. Niet enkel tijdens oud en nieuw maar ook met verjaardagen, bruiloften, feesten en ook gewoon wanneer we er zin in hebben. Het blijft gewoon vuurwerk en het is gewoon gaaf om daar mee bezig te zijn.

Alle soorten en maten sterretjes kopen bij ProPyro

 

Het sterretje is toch een beetje ‘the godfather’ van het vuurwerk als je erover nadenkt. Als kind vond je het vroeger waarschijnlijk prachtig om met zo’n ding in je hand te staan zwaaien. Toen je wat ouder was ging je met vriendjes zoveel mogelijk sterretjes in een pvc-buis stoppen om zo een flinke rookbom te creëren (iets dat wij overigens niet aanmoedigen, dit is 100% verboden). En nu, als volwassene, sta je regelmatig op mooie feestjes nog van sterretjes te genieten. Het is dus logisch dat wij een groot assortiment aan sterretjes verkopen.

Natuurlijk kan je bij ons de standaard sterretjes kopen, maar daar houdt het zeker niet op. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze unieke cijfer sterretjes. Steek deze aan en je ziet het nummer ontbranden, dit geeft een prachtig effect en leent zich uitstekend voor verjaardagstaarten. Wil je iemand echt jarig laten voelen? Dan moet je deze hebben! Heb je wel eens Harry Potter gekeken en vond je het wel tof hoe hij van alles uit zijn toverstaf liet verschijnen? Dat kan jij vanaf nu ook dankzij onze Gold & Silberregen handfonteinen. Het begint met een Bengaalse vlam maar al snel schieten er sterren naar buiten, supertof!

Binnenkort een feestje? Kom sterretjes kopen bij ons.

Heb jij binnenkort een feestje, verjaardag of andere gelegenheid waarbij sterretjes zeer welkom zijn? Kom dan even langs in onze winkel en kies uit ons brede assortiment. Onze gepassioneerde en ervaren werknemers vertellen je graag meer over onze producten en waarom je dit zeker thuis in de la wilt hebben liggen. Goed om te weten: onze fysieke winkel is niet het hele jaar open. Heb je vuurwerk besteld en wil je dit ophalen? Natuurlijk regelen we dat wel voor je! Nog op zoek naar een leuk cadeau? Ook dan is kindervuurwerk zeer geschikt.

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel