per pagina
per pagina

IJsfonteinen


Ijsfontein brengt altijd de juiste sfeer

Een ijsfontein is vast geen nieuw begrip voor je. Iedereen heeft er namelijk wel eens mee te maken gehad. Zit je lekker te eten in een restaurant, klinkt er zomaar ineens luid gezang. Je kijkt achter je en ziet dat er iemand jarig is een paar tafels verderop. Je klapt wat mee en dan zie je een taart tevoorschijn komen waar fel licht vanaf komt. Dat moet wel een ijsfontein zijn!

Populair in clubs en restaurants: de ijsfontein

Ook wanneer je wel eens naar een club gaat heb je vast wel eens een ijsfontein voorbij zien komen. Vaak gaat dit gepaard met een stoet aan schaarsgeklede dames die een paar lekkere flessen richting een tafel brengen. Door middel van een ijsfontein laten deze big-spenders graag zien welke lekkere flessen ze hebben besteld.

Een ijsfontein is dus geschikt voor zeer veel gelgenheden. Zo kopen restaurants ze groot in om zo het dessert wat op te leuken of om iemand in het zonnetje te zetten. Echter zijn onze ijsfonteinen ook zeer geschikt tijdens kerst. Het titanium licht dat van de ijsfontein afkomt heeft iets magisch en iets kerstachtigs. Daarom zie je ze ook vaak in kroegen voorbijkomen, samen lekker meeschreeuwen met All I want for christmas is you en dan iedereen een ijsfontein in de hand. Je zult begrijpen dat dit voor een prima sfeer zorgt.

Profiteer van de grote voorraad bij ProPyro

Heb je binnenkort een feestje of wil je gewoon eens iemand verrassen? De ijsfonteinen van ProPyro zijn geschikt voor elk moment. Dankzij onze ruime voorraad weet je daarnaast zeker dat we jou altijd tijdig kunnen voorzien van wat je nodig hebt. Het mooiste aan de ijsfontein is nog wel dat deze ruim 60 seconden duurt. Je krijgt op die manier dus wel echt waar voor je geld. En zoals je weet, koop je bij ons alles voor scherpe prijzen. Is 60 seconden voor jou niet genoeg? Wil je dat het langer duurt zodat je er nog beter van kunt genieten? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Binnenkort krijgen wij namelijk een ijsfontein binnen die wel tot 120 seconde duurt. Houd de website dus goed in de gaten..

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel