Confetti kanonnen


Confetti kanon uitermate geschikt voor een feestje!

Het confetti kanon (ofwel confetti shooter) een absolute klassieker op het gebeid van feestjes en sfeermakerij. Helaas daarna ook een klassieker op het gebied van flink moeten stofzuigen, maar het is het zeker waard. Bij ons koop je snel en gemakkelijk het confetti kanon dat het beste past bij jouw feestje! Zoals je misschien al gezien hebt, hebben we een mooie collectie van categorie 1 vuurwerk en deze hoort daar ook zeker bij.

Een leuk feestje organiseren is natuurlijk een van de mooiste dingen die je kunt doen. Maar laten we eerlijk zijn, is het wel een goed feest geweest zonder confetti? Precies, dat dachten wij ook. Confetti voegt toch net dat beetje extra toe waar elk feest behoefte aan heeft. Dit betekent natuurlijk dat je onze confetti kanonnen voor veel uiteenlopende feestelijkheden kunt gebruiken. Je kunt het eigenlijk zo gek niet verzinnen. Heeft je maat eindelijk een relatie? Verras hem en zijn nieuwe partner met een confetti kanon!

Blauw confetti kanon of toch een roze?

Natuurlijk worden onze confetti kanonnen het meest gebruikt om het geslacht van een nieuw kindje te onthullen. Je zult het ongetwijfeld gezien hebben dat ‘gender-reveal’ party’s helemaal hip zijn. Ondanks dat dit voor de gemiddelde man misschien niet de ideale zondag is, is het knallen natuurlijk wel erg gaaf. Zoeken jullie nog een unieke en leuke interactieve manier om al jullie vrienden te vertellen dat jullie een jongetje of meisje krijgen? Dan zijn onze confetti kanonnen the way to go!

Zoals je kunt zien bestel je bij ons gemakkelijk blauwe of roze confetti kanonnen. Als je wilt kan je deze vervolgens uitdelen aan je gasten en zodra er gezamenlijk is afgeteld knalt iedereen zijn confetti kanon open. En geloof ons, dit gaat met aardig wat lawaai. Maar dat is natuurlijk alleen maar mooi. Er is tenslotte iets te vieren!

Happy new year!

Een van de producten die bij ons het meest populair is, is het gouden confetti kanon. Deze wordt voornamelijk rond Oud & Nieuw zeer veel besteld. Dit heeft natuurlijk alles te maken met het thema van de avond. Men kleedt zich graag netjes aan en dan voegt gouden confetti toch wel net dat beetje extra toe waardoor jij je op een geweldig feest waant op een rooftop in een grote stad.

Kortom, onze confetti kanonnen zijn een absolute must om in huis te hebben. Via onze website bestel je gemakkelijk en snel de confetti shooter van jouw keuze. Kan je niet kiezen? Dan bestel je er toch gewoon een paar extra? Er is altijd wel een reden om confetti de lucht in te schieten!

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel