per pagina
per pagina

Knetterlinten


Knetterlinten zijn het helemaal!

Knetterlinten zijn inderdaad kindervuurwerk, dat klopt helemaal. Maar is het ook kinderspel? Dat zeker niet! Wanneer je met knetterlinten aan de slag gaat merk je toch al snel dat hier toch wel een flinke knal in zit. Dit komt omdat een gemiddeld lint zo’n 2.5 gram kruit bevat. Dat is niet niks en dat hoor je dan ook. Dankzij de knetterlinten van ProPyro krijg je echt helemaal dat gevoel van oud & nieuw. Echter mag je onze knetterlinten wel het hele jaar door afsteken dus dat wordt het hele jaar oud & nieuw voor jou! Alhoewel je misschien niet elke dag oliebollen moet eten..

Hoge kwaliteit knetterlinten bij ProPyro

Zoals je ongetwijfeld van ons gewend bent is ook de kwaliteit van onze knetterlinten zeer hoog te noemen. Wij vinden het erg belangrijk dat ook ons kindervuurwerk het beste van het beste is. Zo weet je zeker dat je bij ProPyro altijd het beste knal- en siervuurwerk koopt dat er maar te vinden is. Voeg daar nog even de geweldige service en het leuke personeel aan toe en je hebt een ongekend sterke combinatie.

Het mooie van onze knetterlinten is dat ze op zichzelf al flink knallen. Dit komt door de kleine geperste knetterballetjes die erin zitten. Maar wat gebeurt er wanneer je meerdere linten tegelijkertijd afsteekt? Of een aantal achter elkaar legt? Voor je het weet heb je je eigen 100.000 klapper! Juist ja, dan ga je pas echt ‘helemaal knetter’. Tuurlijk het knallen gaat wat zachter, maar het is zeker vergelijkbaar met een 100.000 klapper. Alleen in dit geval mag je het dus het hele jaar afsteken. Dat is toch geweldig! Lekker met je maten een drankje drinken en ondertussen lekker met vuurwerk bezig zijn. En dat kan dus ook gewoon in de zomer.

Verschillende varianten te koop

Bij Propyro bieden we verschillende types knetterlinten aan. Zo hebben we bijvoorbeeld de Magic Whip van WTF met een kruitgewicht van maar liefst 2.5 gram per stuk. Deze linten klappen goed en gaan een stuk langzamer dan de Magic Whip van Vulcan Europe. Leg je ze achter elkaar? Dan is dit echt perfect. Steek je ze per stuk af? Dan raden we toch wel die van Vulcan aan.

 

 

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel