per pagina
per pagina

Knalerwten


Knalerwten zijn altijd leuk

Knalerwten, rotjes of zwaar geschut. Mannen zijn gek op alles dat knalt. Het liefst nog met flink wat rookontwikkeling en wat geknetter erbij. Hoe dat zo komt dat weten wij ook niet maar er is weinig leukers dan lekker stoken. Ondanks dat knalerwten natuurlijk voor kinderen bedoeld zijn betekent dit niet dat een ouder persoon hier niet van kan genieten. Daarom koop je bij ProPyro het hele jaar door de beste knalerwten, altijd leuk om op zak te hebben.

Knalerwten, het onschuldige broertje van het rotje

Het mooie aan knalerwten is dat deze, net als knetterrotjes, 365 dagen per jaar zijn toegestaan. Je mag ze dus altijd en overal gebruiken, alhoewel je ‘overal’ hier niet te letterlijk moet nemen. Je kan mensen en dieren namelijk flink de stuipen op het lijf jagen dus hier moet je wel rekening mee houden. Vuurwerk moet voor iedereen leuk zijn natuurlijk!

Ondanks dat de knal van de knalerwten weinig mensen zal doen laten schrikken blijft het mooi spul. Het is daarnaast ook een stuk gemakkelijker omdat je niks hoeft aan te steken en afstand te nemen. Je gooit het met wat kracht op de grond en hij knalt meteen. Natuurlijk vind je bij je vrienden van ProPyro ook de Jumbo knalerwt. Hetzelfde idee, maar dan een stuk groter en ook de knal zal je bij blijven. Deze zijn het hele jaar door bij ons verkrijgbaar dus dat is 365 dagen per jaar plezier.

Scherpe prijs en breed assortiment

Zoals je misschien al gezien hebt bieden we nogal wat variatie aan, zo ook op het gebied van knalerwten. Zo koop je bij ons, zoals gezegd, de Jumbo knalerwt maar ook trektouwtjes, en de nitro’s. Die laatste zijn overigens een leuke variatie op de knalerwt. Moet je echt een keer geprobeerd hebben. Wellicht zijn knalerwten niet heel erg speciaal maar daarom niet minder leuk. En niet vergeten, voor de meeste van ons is de passie voor vuurwerk begonnen bij de knalerwt.

Wil je alles weten over knalerwten? Lees dan onze blog!

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel