Flitsers


Vuurwerkwinkel ProPyro heeft haar deuren 365 dagen per jaar open

Een vuurwerkwinkel die het hele jaar open is? Hoe kan dat dan? Dat is eigenlijk heel simpel om even uit te leggen. Wij mogen namelijk het hele jaar door kindervuurwerk, ook wel categorie 1 vuurwerk genoemd, verkopen. Dit betekent dus dat wij jou het hele jaar kunnen voorzien van enorm gaaf knetter, fluit en flitsspul.

Op deze pagina vind je onze collectie flitsers. Geweldig tof vuurwerk dat voornamelijk tot zijn recht komt in het donker. Als je er eentje afsteekt dan zal je meteen zien wat we bedoelen. De flitsen zorgen ervoor dat iedereen meteen jouw kant op kijkt. Zodra je er meerdere tegelijkertijd afsteekt, natuurlijk wel op veilige wijze, dan wordt het pas echt vet. Binnen enkele seconden gaan er zoveel flitsen af dat het er haast op lijkt alsof je in een dansclub staat en de DJ een flinke beat dropt.

Voel je welkom in onze vuurwerkwinkel

Er zijn maar weinig mensen op deze aarde die een flitspaal leuk vinden. En terecht, die dingen kunnen je dag toch aardig vergallen. Gelukkig vind je op onze website enkel de leukste flitspalen die er zijn, namelijk flitsend vuurwerk! Zo verkopen wij onder andere de Strobe Flash, een absoluut uniek product. Dit toffe stukje vuurwerk tolt niet alleen op volle kracht rond maar heeft ook nog eens een heerlijk flitsend hoogtepunt op het einde. Dat zie je echt niet vaak en zo hebben wij wel meer unieke kindervuurwerk producten van tal van importeurs uitgestald in onze vuurwerkwinkel.

We hadden het hiervoor al even over een dansclub en een DJ maar onze Discoblitzers die maken hun naam helemaal waar. Wanneer je deze afsteekt zal je precies zien wat we bedoelen. De flitsen zijn intens fel en je krijgt echt waar voor je geld. Het zijn namelijk niet twee of drie flitsen maar een hele batterij aan zeer intens wit stroboscopisch licht.

Een waar flitsend feest!

Omdat wij dit vuurwerk het hele jaar door mogen verkopen leent het zich uitstekend voor de meest uiteenlopende feesten. Heb je binnenkort een verjaardag of een jubileum en vier je dit tot in de late uurtjes? Dan loont het zeker om een pakje flitsers mee te nemen. Zoals bij Oud & Nieuw ook het geval is voegt vuurwerk eigenlijk met elk feest gewoon iets toe. Iedereen vindt het gaaf en je bent er ook zeker nooit te oud voor. Daarom is kindervuurwerk ook echt een uitstekend cadeau om te geven! Zeker dankzij onze scherpe prijzen.

Bestel dus je flitsende kindervuurwerk bij ons op de website en haal het af in onze vuurwerkwinkel. Ons personeel is al net zo flitsend als het vuurwerk!

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel