Vuurwerk bezorgen (Cat 1.)

HET BESTELLEN VAN VUURWERK VOOR BEZORGING OP ONZE AFHAAL LOCATIES IS ELK JAAR MOGELIJK VAN MIDDEN NOVEMBER TOT EN MET EIND DECEMBER. IN KRANENBURG KUN JE OP AFSPRAAK HET GEHELE JAAR TERECHT. 

Zoals je zult weten is het verzenden van vuurwerk wettelijk gezien verboden. Dit geldt voor alle vuurwerk producten, zowel in de categorie F1 (kindervuurwerk) als in de categorie F2 (siervuurwerk). Maar speciaal voor jou zijn we bij ProPyro op zoek gegaan naar een oplossing en die hebben we gevonden! Bij ons heb je de mogelijkheid om het door jou uitgezochte categorie F1. / kindervuurwerk te laten bezorgen op een door jou uitgekozen afhaalpunt.

HOE WERKT HET? SIMPEL.

 Zoek in onze zeer rijk gevulde webshop het kindervuurwerk uit dat jij graag zou ontvangen.

 Kies in de winkelwagen (van 14-nov tm 28-dec) het punt waar jij dit vuurwerk wilt laten bezorgen en reken daarna je vuurwerk af.

 Na enkele dagen is het door jou bestelde vuurwerk af te halen op het gekozen afhaalpunt. Weten wanneer je jouw vuurwerk kunt ophalen? Check daarvoor de tabel onder het kopje 'onze afhaalpunten'.

Let op! Het is alleen mogelijk Categorie 1. / kindervuurwerk te laten bezorgen op een afhaalpunt.

ONZE AFHAALPUNTEN (14-nov t/m 28-dec)

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben wij een aantal vuurwerk afhaalpunten verspreid door Nederland en Duitsland.
Je kunt je kindervuurwerk laten bezorgen bij een van onderstaande punten. Je vuurwerk bezorgen is enkel mogelijk in de periode van 14 november tot en met 28 december.
 

  

   

   

 

BELANGRIJK OM TE WETEN

 Vuurwerk laten bezorgen kan enkel in de periode van 14 november t/m 28 december.

 Alleen vuurwerk uit de categorie F1/ kindervuurwerk kan worden bezorgd.

 De minimale leeftijd voor het afhalen van vuurwerk is 12 jaar (neem je legitimatie mee).

 Bij het afhalen van je vuurwerk dien je de aankoopfactuur mee te nemen.

ALLES ONDER 1 DAK

Bij ProPyro zijn wij gespecialiseerd in zowel kindervuurwerk als categorie 2 vuurwerk. Naast dat wij alles over vuurwerk weten, is er bij ons ook een zeer ruim assortiment aan artikelen te vinden. Wij durven dan ook te zeggen dat wij Europa's grootste kindervuurwerk assortiment hebben. Kom je elders een groter assortiment tegen? Laat het ons weten! 

Voorheen was jij aangewezen op het beperkte aanbod kindervuurwerk bij jou in de buurt. Het alternatief was om bij ons in Duitsland langs te komen. Nu begrijpen wij ook dat dit niet voor iedereen haalbaar is. Daarom brengen we het vuurwerk bij jou! Door een afhaalpunt bij jou in de buurt te kiezen heb je ons mega-assortiment binnen handbereik. Doordat wij het vuurwerk groot inkopen profiteer je ook altijd van scherpe prijzen.
 

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel