Vuurwerk bezorgen

Vuurwerk bezorgen in Amserdam

Laat jij je vuurwerk bezorgen in Amsterdam? Kan dat, vraag je jezelf af? Ja en of dat kan! Het verzenden van vuurwerk is in principe per wet verboden. Dit geldt voor elk vuurwerk artikel. Of je het nu hebt over knalerwten, met een kruit gewicht van 0,05 gram per pakje of over een compound met bijna 10.000 gram. Voor onze vrienden van de post maakt dit geen verschil.

An sich logisch, want waar trek je anders de grens van wat wel en niet mag. Het is in ieder geval duidelijk, vuurwerk bezorgen in Amsterdam middels de gewone post is niet mogelijk en strafbaar.

Daarom hebben wij het plan opgepakt om zelf vuurwerk te bezorgen in Amsterdam en andere steden.

Een kleine disclaimer die we je erbij moeten geven is dat het hier enkel om kindervuurwerk, ofwel categorie 1 vuurwerk, gaat. Wil je siervuurwerk kopen, dan zul je toch echt moeten wachten tot de laatste 3 dagen van het jaar. Dit vuurwerk kun je op geen enkele manier laten bezorgen en zal opgehaald moeten worden bij een winkel.

Gewoon afgeleverd in Amsterdam, wel zo makkelijk

Maar voor kindervuurwerk ligt dit dus net even iets anders. Wij hebben in onze webshop het meest complete kindervuurwerk assortiment dat er online te vinden is. Tot op heden was dit assortiment alleen toegankelijk voor diegene die in de buurt van Kranenburg wonen of natuurlijk voor diegene die er een hele tijd voor in de auto willen zitten.

Hoe gaat het vuurwerk bezorgen in Amsterdam nu in zijn werk? In onze webshop zoek je uit onze meer dan 400 kindervuurwerk artikelen uit wat je graag wilt hebben. Vervolgens kies je in de winkelwagen bij welke aangesloten afhaalpunten je het vuurwerk zou willen ophalen.

Wij maken na de betaling je pakketje in orde en brengen het naar jouw vuurwerk afhaalpunt in Amsterdam. Zodra het pakketje daar ligt, kun jij het binnen de openingstijden van de winkel afhalen.

Ben je iets vergeten aan je bestelling toe te voegen? Geen probleem, doe opnieuw een bestelling en ook deze leveren wij af bij jouw favoriete afhaalpunt.

Vuurwerk laten bezorgen in Amsterdam is mogelijk in de periode van half november tot en met eind december. In die periode rijden wij twee keer per week naar Amsterdam om alle binnengekomen bestellingen naar het afhaalpunt te brengen.

Bestel jij jouw vuurwerk voor woensdag 0:00 dan kun je dit afhalen vanaf de eerst volgende zaterdag. Bestel jij je vuurwerk zondag voor 0:00? Dan kun je jouw pakketje afhalen vanaf de eerst volgende woensdag.

Koop de populairste artikelen direct in de winkel!

Maar dit is nog niet alles. Wij weten met onze ervaring inmiddels wel te vertellen wat de meest populaire artikelen in ons assortiment zijn. Deze 15 tot 20 artikelen plaatsen wij bij elk afhaalpunt. Is je vuurwerk dus nog niet in Amsterdam bezorgd, maar kun je niet wachten met stoken? Geen probleem! Er ligt een leuk assortiment kindervuurwerk voor je klaar bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt.

Heb je het vuurwerk laten bezorgen in Amsterdam, neem dan bij het afhalen je factuur en identiteitsbewijs mee. De minimale leeftijd om kindervuurwerk te mogen meenemen is 12 jaar.

Voor het vuurwerk bezorgen in Amsterdam brengen wij geen kosten in rekening. Wij zijn allang blij, dat wij jou in deze tijden kunnen helpen.
 

© 2017 - 2021 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel