Vuurwerk bezorgen in Rotterdam

Vuurwerk bezorgen in Rotterdam is inmiddels een feit. Helaas is het ook een feit dat afsteken van siervuurwerk met de jaarwisseling is verboden. Na enkele jaren gewerkt te hebben met vuurwerkvrije zones, was dit voor een deel van de inwoners toch niet genoeg. Enkele argumenten tegen het vuurwerk zijn ingediend, met een verbod tot resultaat.

Een domper natuurlijk voor de vuurwerkliefhebber. Echter voor de echte fan is er ook in Rotterdam nog een sprankje hoop. Het is niet wat we aan siervuurwerk gewend zijn, maar kindervuurwerk ofwel categorie 1 vuurwerk blijft toegestaan. We zullen niet beweren dat dit een plaatsvervangend alternatief is, maar het geeft in ieder geval de kans het stook gevoel te behouden.

Nu zul je wellicht denken; ‘dan moet ik zeker voor een paar knetterlinten naar de Aldi of Lidl’. Want eerlijk is eerlijk, veel meer kom je bij de grote ketens niet tegen. Laat ons je verassen, door te zeggen, dat dit niet nodig is.

Sterker nog, het meest complete kindervuurwerk assortiment van Europa ligt ook voor jou binnen handbereik. Dit heeft alles te maken met het feit dat wij vuurwerk bezorgen in Rotterdam!

Onze eigen bezorgservice naar Rotterdam

Onze vuurwerkwinkel zit gevestigd in Kranenburg (Duitsland), maar wij bezorgen ook vuurwerk in Rotterdam. Wij hebben namelijk een unieke formule die het bezorgen van kindervuurwerk mogelijk maakt. In principe is het bezorgen van vuurwerk per wet verboden. Zowel als verzender als ontvanger ben je strafbaar als je jouw vuurwerk thuis laat bezorgen.

Maar wij werken met een eigen bezorgdienst die het door jou bestelde vuurwerk aflevert bij een afhaalpunt in de buurt. Je kunt het vuurwerk dus niet thuis laten bezorgen, maar wel bij een door jou gekozen afhaalpunt. Om dit ook voor ons zo overzichtelijk mogelijk te houden, hebben wij door heel Nederland afhaalpunten zitten waar jij uit kunt kiezen.

Vuurwerk bezorgen in Rotterdam doen we dus echt om zoveel mogelijk mensen van mooi vuurwerk te voorzien. Zoek in ons enorme assortiment van meer dan 300 artikelen jouw mooiste pareltjes uit. Kies vervolgens in de winkelwagen bij welk punt in Rotterdam jij je vuurwerk wilt laten bezorgen. Vervolgens komen wij dit met alle liefde langsbrengen.

Nadat je jouw vuurwerk hebt besteld, maken wij jou bestelling klaar. Doe jij de bestelling voor woensdag 0:00? Dan kun jij je vuurwerk afhalen vanaf zaterdag. Bestel jij je vuurwerk voor zondag avond 0:00? Dan kun je het vanaf woensdag afhalen. Zo kan je twee keer in de week naar jouw vuurwerk bezorg punt in Rotterdam.

Onze beste producten in de winkel te koop!

Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen niet ons gehele assortiment kindervuurwerk bij elk afhaalpunt neerleggen. Om die reden heb je de mogelijkheid om je vuurwerk te laten bezorgen. Wel is ieder afhaalpunt (ook in Rotterdam) voorzien van onze top 15 á 20 producten. Wij weten inmiddels namelijk dondersgoed, welke artikelen bij ons de hardlopers zijn. Die artikelen hebben we gebundeld en ter beschikking gesteld aan alle vuurwerk afhaalpunten.

Dus kun jij niet wachten tot je bestelling er is? Ga langs bij jouw favoriete vuurwerk afhaalpunt. Koop daar onze hardlopers en geniet van al het moois dat dit vuurwerk je te bieden heeft.

Wil je het voor jou in Rotterdam bezorgde vuurwerk ophalen, neem dan in ieder geval je factuur en identiteitsbewijs mee. Deze laatste heb je nodig om aan te tonen dat je minimaal 12 jaar oud bent.

© 2017 - 2021 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel