per pagina
per pagina

Broekhoff vuurwerk kopen


Over Broekhoff vuurwerk

Broekhoff is een Nederlandse vuurwerk importeur. Het bedrijf werd opgericht in 1972 door twee broers, met de toepasselijke naam Broekhoff. De bedrijfsnaam werd bij oprichting Broekhoff Fireworks International. Met het laatste wordt als direct aangegeven dat deze importeur zich niet enkel richt op alles dat binnen de Nederlandse grenzen valt. Broekhoff houdt kantoor in Dronten, provincie Flevoland. Vanuit Dronten opereren ze in 10 verschillende Europese landen. Voor velen is wellicht Broekhoff niet de meest bekende naam, maar kennen ze het bedrijf beter onder de naam Vuurwerkexpert en het nieuwe Magnum vuurwerk.

Vuurwerkexpert is het concept, waarmee Broekhoff al sinds de jaren 70 naam maakt op de Nederlandse vuurwerkmarkt. De kans is dan ook groot dat je eens in je leven een of meerdere producten van deze importeur in je handen hebt gehad.

Waarom Broekhoff vuurwerk

Net als bij de meeste importeurs hebben ze ook bij Broekhoff artikelen die andere doen verbleken. Zo is bijvoorbeeld een van de meest imposante compounds afkomstig van deze vuurwerk importeur. We hebben het natuurlijk over The Motherload. Voor wie deze enorme bak niet kent, het monster heeft maar liefst een kruitgewicht van 9.600 gram ofwel bijna 10 kilo!

Broekhoff vuurwerk bij ProPyro

Als je kijkt naar ons assortiment Broekhoff vuurwerk, zie je dat we van extreem klein naar extreem groot gaan. Niet alleen hebben wij het volledige Broekhoff kindervuurwerk aanbod. Nee ook The Motherload konden wij niet laten liggen. We moeten elke compound wel met 3 man naar binnen tillen, maar dat is misschien juist het leuke eraan. Heb je The Motherload al gespot in onze webshop en ben je nu benieuwd hoe groot dit bakbeest in levende lijve is? Kom dan langs om even kruit te snuiven in onze vuurwerk megastore. Naast de typische Broekhoff artikelen hebben we ook een aantal leuke artikelen van de ‘nieuwkomer’. Broekhoff profileert zich namelijk sterk aan Vuurwerkexpert en nu dus ook Magnum vuurwerk. Die laatste heeft een aantal leuke producten waarvan ook een deel in ons assortiment is opgenomen.

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel