Ardi vuurwerk kopen


Over Ardi vuurwerk

Ardi vuurwerk is onder de kenners wellicht beter bekend als Ardi feu d’artifice. Ardi is namelijk een franse vuurwerk importeur. In de wereld van het vuurwerk bestaan ze nog niet bijzonder lang. Het bedrijf is namelijk in 1997 opgericht door Jean- Laurent Gruaz. Ontstaan vanuit passie, zoals dit vaak het geval is. Niet alleen is Ardi importeur en leverancier van vuurwerkshows. Ook hebben zij in 2011 een opleidingscentrum voor pyrotechnici geopend. Ardi is in Frankrijk een bekende speler, maar niet bekend bij het grote Nederlandse publiek.

Waarom vuurwerk van Ardi

Ardi is een vooraanstaand merk in Frankrijk. Ze bieden hun producten dan ook voornamelijk daar aan. Desondanks hebben zij een samenwerking met Vulcan Europe, waardoor er af en toe ook enkele producten van Ardi deze kan op komen. Ardi is een klant gerichte importeur met veelzijdige mogelijkheden. Doordat zij ook zelf shows aanbieden hebben zij kennis van wat de consument interesseert. Mede dit zorgt ervoor dat zij hier hun producten op kunnen afstemmen.

Vuurwerk van Ardi bij ProPyro

Als we heel eerlijk zijn werd Ardi pas bij ons bekend, toen wij links en rechts wat video’s voorbij zagen komen van leuk categorie 1 vuurwerk. Natuurlijk stonden onze oren en ogen meteen op scherp en gingen wij achterhalen waar dit vuurwerk precies vandaan kwam. Na wat speurwerk kwamen we er al snel achter dat dit vuurwerk via Vulcan Europe in Nederland terecht is gekomen. De reden dat Vulcan een aantal producten van Ardi naar Nederland heeft gehaald is de op dat moment hier geldende tekorten. Het betrof namelijk een aantal categorie 1 vuurwerk producten (kindervuurwerk). Aangezien er op dat moment in Nederland een tekort was gingen ook de Nederlandse importeurs de grenzen over. Zo bracht Vulcan onder andere de Mini Vesuvius en Fontaines Allez La France hierheen. Uiteraard hebben wij hiervan dankbaar gebruik gemaakt door van elk product enkele kartons te laten overkomen.  

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel