per pagina
per pagina

Argento vuurwerk kopen


Over Argento vuurwerk

Argento Feuerwerk is gevestigd in Zossen. Dit is een klein plaatsje, net ten zuiden van Berlijn. Niet geheel toevallig in de buurt van Lochowice te Polen, waar Funke gevestigd is. Argento vuurwerk werd in 2018 opgericht als distributeur voor Funke artikelen in Duitsland. Daarnaast begon Argento in hetzelfde jaar met de import van T1, T2 artikelen en Bengaalse fakkels. Dit onder hun eigen label.
In 2019 hebben ze direct flink doorgepakt en het assortiment uitgebreid. Sinds 2021 is het aanbod van Argento vuurwerk dan ook volwaardig en compleet. De focus bij Argento ligt op producten uit de classificatie 1.4G, dit zijn voor winkeliers de meest geschikte producten met betrekking tot opslag.

Naast de uitbreiding van het Argento vuurwerk assortiment, werd in dat jaar ook Albert vuurwerk in het leven geroepen. In de eerste instantie werd het gepresenteerd als een productielijn van Argento. Maar omdat het effect niveau van deze artikelen toch afwijkt van de standaarden van Argento, hebben ze het toch los getrokken en er een aparte lijn van gemaakt. Je ziet dit ook terug in de labels van de Albert vuurwerk producten.

Waarom Argento vuurwerk

Een voordeel van Argento vuurwerk artikelen ten opzichte van Funke, is dat ze binnen een lager prijssegment vallen. Argento is daarmee toegankelijker voor een wat kleiner budget. En eerlijk gezegd is hier in de effecten weinig van terug te zien. Wij zijn nog niets van Argento vuurwerk tegengekomen, dat op enige manier tegenviel. Argento biedt inmiddels een ruim assortiment aan vuurwerk artikelen in de categorieën F1, F2, P1 en T1. Zij groeien enorm in populariteit en dat kunnen wij in de winkel merken!

Argento vuurwerk bij ProPyro

Bij ProPyro zijn wij verliefd op de producten van Argento. De effecten zijn van een ongekend hoog niveau. Met hun vuurwerk maak je dan ook 100% gegarandeerd de blits bij jou in de straat. Daarbij komt dus nog dat de prijsklasse van Argento vuurwerk de artikelen vrij toegankelijk maakt. Je kunt je voorstellen dat Argento hierdoor tot een van onze favoriete importeurs behoord. Inmiddels hebben wij van Argento vuurwerk zoveel als mogelijk in ons assortiment opgenomen. Zowel binnen het siervuurwerk als kindervuurwerk houden wij Argento scherp in de gaten, dit om niets te hoeven missen. Onze grote hoop is dat ze zich naast siervuurwerk ook wat meer gaan verdiepen in het kindervuurwerk. Het assortiment dat ze daarin aanbieden is namelijk nog wat achtergesteld.

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel