per pagina
per pagina

Overige vuurwerk importeurs


Al het vuurwerk in huis

Ondanks dat wij het liefste al het vuurwerk in huis zouden halen, hebben ook wij onze limieten. Wie weet als er ooit een onbeperkt grote ruimte is, dat we tegen iedere importeur kunnen zeggen; ‘kom maar met al dat moois’. Maar tot die tijd gaan we het gewoon doen met wat er is. En dat is al genieten op een uitzonderlijk hoog niveau. Wij hebben namelijk de vrijheid om enkel het allermooiste vuurwerk in ons assortiment op te nemen.

Uitvoerige selectie procedure

Je kunt een vuurwerk winkel op twee manieren vullen. Enerzijds, door van één importeur een vast assortiment af te nemen. Anderzijds door bij meerdere importeurs te gaan shoppen. Wij gaan nog een grote stap verder. Jaarlijks maken wij er een sport van om enkel het beste vuurwerk in huis te halen. Dit houdt in dat wij alle importeurs, in zowel Nederland als daarbuiten, benaderen. Naast de al bestaande producten horen we graag wat er voor dat jaar aan nieuwe producten verwacht wordt. Een belangrijk onderdeel bij het beoordelen van de nieuwe producten zijn de vuurwerk demonstraties. Bij elke demonstratie die wij kunnen bijwonen staan we vooraan met een scorelijst in de hand. Een ander onderdeel om tot een geweldig vuurwerk assortiment te komen is het doorspitten van catalogussen en het laten inspireren op vuurwerkforums. Uiteindelijk brengt dit intensieve speurwerk ons tot het weergaloze assortiment dat je in onze webshop aantreft.  

Waarom geen aparte product pagina

Met onze uitvoerige selectie procedure hebben wij van de ene importeur meer producten in het assortiment, dan van de andere. Wij streven ernaar om van elke importeur een eigen product pagina te hebben. Zo is het voor jou lekker overzichtelijk, wat er van welke importeur bij ons te verkrijgen is. Omdat het nu eenmaal zo loopt hebben we van de ene importeur de halve catalogus omarmt en bij de andere slechts 1 of 2 producten. Voor die laatste groep is het weinig zinvol een aparte pagina aan te maken. Deze producten plaatsen we dan op deze pagina.

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel