Rookbom kopen


Rookbommen kopen doe je natuurlijk gewoon bij ProPyro. Naast kindervuurwerk en siervuurwerk kun je bij ons ook terecht voor vuurwerk uit de categorie T1. Het vuurwerk in deze categorie is bedoeld voor onder andere theaterproducties, filmopnames en fotoshoots.

Rookbom bestellen

Wij hebben ervoor gekozen het bestellen van rookbommen via onze webshop uit te zetten. De rookbommen kunnen enkel in de winkel worden gekocht en afgehaald. Elke rookbom, die je op deze pagina ziet staan ligt bij ons op voorraad en is direct mee te nemen. Heb je interesse in één of meerdere van onze rookbommen, neem dan contact op via info@propyro.nl. Wij helpen je graag verder bij het beantwoorden van je eventuele vragen.

Rookbommen en Bengaalse fakkels

Het komt vaak voor dat mensen Rookbommen en Bengaalse fakkels door elkaar halen. Voor velen is het dan ook niet duidelijk, wat nu eigenlijk het verschil is tussen beide. Heel simpel gezegd heeft een rookbom als hoofdeffect de productie van zoveel mogelijk rook. Dit altijd in een andere kleur, dan de kleur van rook die vrijkomt bij de verbranding van kruit. De meest populaire kleur bij een rookbom is rood. Maar ze zijn ook in allerlei andere kleuren te verkrijgen. Sommige rookbommen hebben zelfs meer dan 1 kleur in zich. Bengaalse fakkels daarentegen hebben als hoofdeffect de productie van een gekleurde vlam. Deze vlam brengt ook altijd wat rook met zich mee, maar dat is niet het hoofddoel van dit product. Daarbij is de rook die vrij komt bij een Bengaalse fakkel niet gekleurd. Deze rook heeft gewoon de kleur die ontstaat door verbranding van het kruit (blauw/ wit).

Rookbommen verzenden

Evenals al het andere vuurwerk, mogen ook rookbommen niet per post verzonden worden. Mocht je een webshop tegenkomen, die dit wel doet. Weet dan dat je strafbaar bent op het moment dat je door deze webshop rookbommen thuis laat bezorgen. Vuurwerk, dus ook rookbommen en rookfakkels mogen enkel door personen ouder dan 18 jaar worden afgehaald in een winkelpand. 

Rookbom gebruiken

Zoals aangegeven hebben rookbommen verschillende toepassingen. Veelal worden ze ingezet bij fotoshoots en theater producties. Rookbommen vallen binnen de categorie T1 vuurwerk en zijn daarmee niet bedoeld voor amusement door particulieren. De rookbommen die je bij ons kunt kopen verkopen wij enkel aan personen ouder dan 18 jaar, die aan ons verklaren de rookbommen alleen te gebruiken, waarvoor ze bedoeld zijn. 

© 2017 - 2022 ProPyro | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel